Magyarországi importőrként forgalmazott termékeink

– K&N levegőszűrők Magyarországi importőre.
– A TKRJ motorkerékpár dugattyúk és hajtókarok Magyarországi importőre.
– ABM féktechnológia Magyarországi importőre.
– Alfaerre robogó tuning Magyarországi importőre.
Viszonteladói partnereinknek problémamentes alkatrészellátást biztosítunk.


K&N ENGINEERING

Levegő és olaj szűrők: motorkerékpár, autó, atv, jet-sky, snow-mobil és egyéb járművekhez
Bővebben: A K&N Engineering cég a feltalálója és vezető fejlesztője a motoros járművekhez alkalmazható ,újrahasznosítható ,pamutszövetből készült szűrő technológiának. A californiai cég ,mely 35 évvel ezelőtt egy egyszerű családi vállalkozásként indult mára egy minden tekintetben globális vállalattá nőtte ki magát , angliai és hollandiai irodákkal. Napjaink vezető sportszűrő gyártója jelenleg több , mint 3500 különböző típusú terméket kínál , a betétszűrőktől a Fuel Injection Performance Kit-eken ( Üzemanyag Befecskendezéses Kit ) át a Performance Gold olajszűrőkig és a továbbra is lelkes elkötelezettséggel dolgozik a fejlesztéseken.

FERODO

Motorkerékpár, robogó, Atv, fékbetétek, fékpofák. A FERODO a világverseny-programjának tapasztalatára építve fejlesztette ki ezt, a szerves anyagból készült fékbetétet, nagyteljesítményű, közúti használatra. Ennek az anyagnak a kifejlesztéséhez a FERODO a saját egyedülálló vulkanizációs technikáját használta, aminek következtében kiváló, és egyenletes teljesítményt nyújtó féknyomatékot és hosszabb fékbetét-élettartamot biztosít. Magas minőségi szintű fékbetétek, fékpofák , utcai és verseny használatra.
CP 911 ( RACING ) “CP” A világbajnok A FERODO versenyfékbetétei több győzelmet értek el az elmúlt 50 év alatt, mint bármelyik másik gyártó termékei. Az “Isle of Man TT” versenytől a “Word SUPERBIKE” körversenyekig minden fajta versenyen kiváló és megbízható teljesítményt nyújtanak a FERODO szerves anyagból készült versenyfékbetétei.
PLATINUM ( road ) “P” NR. 1 teljesítményt nyújtó szerves anyagból készült, közúton használatos fékbetét
A FERODO a világverseny-programjának tapasztalatára építve fejlesztette ki ezt a szerves anyagból készült fékbetétet, nagyteljesítményű, közúton való használatra. Ennek az anyagnak a kifejlesztéséhez a FERODO egyedülálló “vulkanizációs” technikáját használta, aminek következtében kiváló és egyenletes teljesítményt nyújtó féknyomatékot és hosszabb fékbetét-élettartamot biztosít.
SINTER GRIP (road) “ST” A következő generáció Tisztán fém összetételű, mely világvezető szinterezés-technikában. Az anyagot úgy jellemzik, mint jövőbeli követelmény a motorkerékpárfék-technológia következő generációjához. Olyan motorosoknak készült, akik a megvehető legjobb minőséget keresik.
SCOOTER ( road ) “S” OE minőség és teljesítmény Ez a szerves anyagból készült fékbetét a ma létező nagyteljesítményű robogók gyári beépítésű alkatrésze, melyeknél a biztonság elsőbbséggel bír az árhoz képest.
SINTER GIP (off-road) “SG” Az új világvezető Ez az új teljesen fémből készült anyag világvezetővé vált a szinterezett off-road technológiák között. A szinterezett anyag ideális mind száraz mind nedves útviszonyok esetén.
DRC393 (off-road) “DX” A profik választása A DRC olyan előnyökkel rendelkezik, melyek tökéletesen megfelelővé teszik off-road használathoz. Szerves anyagból készül, éppen ezért ideális száraz időjárási viszonyok esetén. Száraz időjárási viszonyok esetén a profik a DRC393-at választják.

KEEWAY

Motorkerékpár, robogó, At , bukósisak, valamint alkatrészek.

ALFAERRE

Henger szettek , főtengelyek , hajtókarok , tűgörgős- kosarak , robogókhoz , motorkerékpárokhoz. Az Alfaerre egy kis olasz családi vállalkozás , mely 1991-ben specializálódott , motorkerékpárok és robogók alkatrészeinek gyártására . Ma a cég fő termékei : 2 ütemű hengerek , 2 ütemű főtengelyek , hajtókarok , tűgörgős kosarak , végáttételek .

ABM

Német professzionális fék technológia motorkerékpár , robogó, Atv-quad , személyautó , super moto , cross valamennyi típusához. Az ABM cég több mint 20 éve gyártja saját fejlesztésű, magas színvonalú motoralkatrészeit rendkívül nagy tapasztalattal . Költséges fejlesztésekkel kifejlesztette a fék technológiában magas műszaki szintet képviselő flexibilis fém fékcső családját. A fékrendszerek előnyeit nem csak verseny- sportban ,de az utcán motorozók is használhatják.
Fő termékek: Fém fékcső, Féktárcsa, Főfékhenger, Munkahenger, Féktárcsa szegecs, Lábtartó szett, Kormányok
A fékcsövek fő jellemzői, hajlékony, nem tágul a magasnyomás és hő nederlandsegokken online casino hatására, a moduláris rendszerű fékcsőre mindegyik fitting menetesen csatlakoztatható , színes időálló műanyag burkolattal ellátott. Brutális fékpont! Ideális választás azok számára , akik az átlagostól többre vágynak!

T.K.R.J

Japán motorkerékpár ,robogó , jet , hajómotor alkatrészek. Dugattyúk ,dugattyú gyűrűk, hajtókarok, tűgörgős kosarak , szelepek , vezérmű tengelyek. A TKRJ márkanév 1998 óta létezik . A TKR utódjaként jött létre , mely márka világszerte igen nagy népszerűségnek örvendett. Ma a minőségi TKRJ dugattyúk és hajtókar szettek , napjaink piaci igényeit kívánják kielégíteni. Kereskedelmi státusz: Magyarországi kizárólagos importőr.

OMEGA MOTOR TERMÉKEK

Gépműhelyünkben egyedi terveink alapján gyártunk kiegészítőket és egyéb alkatrészeket. Vásárlóink pozitív visszajelzései igazolnak minket hogy szükség van egyedi alkatrészek gyártására is. Tekintsd meg termékpalettánkat vagy kérd ajánlatunkat ha a látottak felkeltették érdeklődésedet.

HONDA KAWASAKI SUZUKI YAMAHA APRILIA ALKATRÉSZEK

Teljeskörű alkatrészellátás: Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Keeway, Aprilia, Piaggio, Kymco, Tauris, Rieju. Gyári alkatrészek a legnépszerűbb márkákhoz. Gyári alkatrészek rendelésekor minden esetben szükséges a motor pontos típusa,vázszáma,festett alkatrészeknél a color-cod, mert csak ebben az esetben tudjuk garantálni a termékek pontos beszerzését. Fel vagyunk készülve a Japán belpiacos modellek, teljes körű alkatrészellátására is.

POLINI ROBOGÓ ALKATRÉSZEK

A Polini motori spa egy tradicionális olasz gyár, mely piacvezető szerepet tölt be a robogó-motor tuning piacán. Ma már a Polini márka egy fogalom, ami köszönhető a magas műszaki szintű termékminőségnek az állandó fejlesztésnek, a versenysportban elért eredményeknek. És nem utolsó sorban a Polini jó hírnevének. A POLINI termékei a föld minden kontinensén elérhetők. Magyarországi forgalmazóként célunk, hogy raktárról a lehető leggyorsabban akár 24 órán belül a termék a megrendelőkhöz kerüljön. 2011-től jelentősen csökkentettük a Polini termékek fogyasztói árát,ezért a továbbiakban csak kiskereskedelmi értékesítést végzünk. A termékeket magyarországi raktárunkból szinte azonnal, a Polini Motori készletéből néhány nap alatt juttatjuk el a vásárlóinkhoz. Ha segítségre van szükséged a megfelelő alkatrészek kiválasztásához keresd szakembereinket!

METEOR PISTON

Meteor-Dugattyúk A METEOR dugattyúk története közel fél évszázadra tekint vissza. A gyárat 1952-ben alapították, akkoriban még kizárólag a kétütemű motorokra specializálódva. Az ezt követő évtizedekben a vezetők eltökéltségének köszönhetően folyamatos fejlődésen ment keresztül a vállalat, új termékcsoportokat fejlesztettek ki és az olasz piacon túl más európai országokban is elismert hírűvé váltak. Kiváló minőségű dugattyúik mellett – napjaink követelményeinek is megfelelve – ma már nikaszil bevonatú hengerekkel is ellátják a piacot.

MOTO COYOTE

Cross Motor és robogó hajtókarok. Moto Cross and scooter connecting rod. Taiwani gyártó, ISO-9001 minősítégű hajtókarokat kínál, elsősorban a Motocross szerelmesei számára. Rendkívül kedvező ár,esztétikus kivitel,kiválló minőség,folyamatosan bővülő termék paletta.

K&S

K&S teleszkóp,motor szimering szettek. A K&S TECHNOLOGIES nevű amerikai vállalat a motorkerékpár-kiegészítők egész sorát kínálja.
Cégünk elsősorban minőségi, minden követelménynek megfelelő tömítés és szimmering garnitúráikat forgalmazza, de ezek mellett széles választékban gyártanak index lámpákat, féklámpa kapcsolókat és további alkatrészeket.

NAMURA

Namura-Dugattyúk-Tömítések, Motocross,ATV,Jet dugattyúk,tömítés szettek. A NAMURA amerikai cég, néhány év alatt jelentős fejlődésen ment keresztül és vált napjaink egyik legátfogóbb MX és ATV dugattyúk és tömítések kínálatát biztosító piaci szereplőjévé. Sikerült egy olyan magas minőségű, speciálisan a motorsportra koncentrált termékcsoportot kialakítaniuk, melynek ára is igen kedvező. Elsődleges céljuk továbbra is az, hogy olyan hosszú-élettartamú dugattyúkat gyártsanak, melyek a piaci versenytársaknál tovább szolgálják a vevőt.

MARVING

MARVING Minőségi kipufogórendszerek az olasz gyártótól. A MARVING dobok,rendszerek a legtöbb motorkerékpár,ATV és Maxi scooter típushoz elérhetőek. A közel 40 éve működő Marving cég,mely megalakulásakor még autókhoz gyártott kipufogórendszereket,gyorsan felismerte az egyre növekvő igényt a kétkerekűek világában és ebben az irányban fejlesztett tovább.Köszönhetően a jó időzítésnek és termékeik tökéletes minőségének hamar világszerte elismert,motorkipufogó márkává nőtte ki magát.A Marving 100%-os olasz márka,a tradíció,tapasztalat és szenvedély ötvözete,a legmodernebb technikai berendezésekkel és magasan képzett szakemberekkel kiegészülve.A vevők 100%-os elégedettségének eléréséhez a tervezéstől a gyártási folyamat legutolsó mozzanatáig minden egyes lépés a gyár falai között történik,precizen ügyelve az apró részletekre is.Külön figyelmet érdemelnek a Marving gyártmányai között, a gyári formájú “Orginal” kipufogódobok ,rendszerek.Különösen nagy segítséget jelentenek az öreg,illetve veterán járművek felújítása során.Nem érdemes figyelmenkívűl hagyni, a termékek esztétikus megjelenését ” fehér cróm- fekete cróm” valamint rendkívűl kedvező árát. A gyártó honlapján megtalálható online katalógusból válassza ki a megfelelő cikkszámú terméket és kérje ajánlatunkat.
Honda kipufogók: CB400F,CBX450,CB500F,CX500C,CB750F,CB900F,CBX1000,VF1000F, VT125,CMX450REBEL,VT500,VT600,VF750,VT750/1100
Yamaha kipufogók: SR125,XS400,XJ400,XJ650,XJ750 SECA, ,XJR1200XJ900K,XVS650/1100,XV125/250,XV535,XV750/1100,V-MAX1200
Kawasaki kipufogók: Z450LTD,Z550GP,Z750GP,GPZ750/900R,Z1000R-J-ST,Z1100A/GP,Z1300,EN500,VN800,VN1500 CLASSIC
Suzuki kipufogók: GSX550E/ES/EF,GSX750ES/EF,GSX1100E/ES,GSX1100EF,VS600/750/800,LS650,VX800,VZ800,VS1400,
A gyártó oldalán részletes keresőben keresse meg a megfelelő terméket. Cikkszám alapján rendelhető meg nálunk.

NGK

Minőségi gyújtógyertyák a világ vezető gyártójától. Termékeik megtalálhatók a minden napi felhasználók körétől a versenysporton át számos területen.

APRILIA VESPA PIAGGIO GILERA

APRILIA, PIAGGIO, VESPA, GILERA Motorok, robogók teljes választékban.
Piaggio: Robogók,értékesítése, teljes körű szervizelése, alkatrész forgalmazása!
Vespa: Robogók értékesítése, teljes körű szervizelése, alkatrész forgalmazása!
Gilera: Robogók 50-800cm, értékesítése, teljes körű szervízelése, alkatrész forgalmazása!
Teljeskörű gyári alkatrész ellátás!

Shopping Cart