MAGYARORSZÁGI IMPORTŐRKÉNT forgalmazott termékeink:

  •     K&N levegőszűrők Magyarországi importőre.
  •     A TKRJ motorkerékpár dugattyúk és hajtókarok Magyarországi importőre.
  •     ABM féktechnológia Magyarországi importőre.
  •     Alfaerre robogó tuning Magyarországi importőre.

Viszonteladói partnereinknek problémamentes alkatrészellátást biztosítunk.

Levegő és olaj szűrők: motorkerékpár,autó,atv,jet-sky,snow-mobil és egyéb járművekhez...
Bővebben:  A K&N Engineering cég a feltalálója és vezető fejlesztője a motoros járművekhez alkalmazható ,újrahasznosítható ,pamutszövetből készült szűrő technológiának . A californiai cég ,mely 35 évvel ezelőtt egy egyszerű családi vállalkozásként indult mára egy minden tekintetben globális vállalattá nőtte ki magát , angliai és hollandiai irodákkal.

Motorkerékpár , robogó , Atv , fékbetétek , fékpofák . A FERODO a világverseny-programjának tapasztalatára építve fejlesztette ki ezt, a szerves anyagból készült fékbetétet, nagyteljesítményő, közúti használatra.

Motorkerékpár , robogó , Atv , bukósisak ,   valamint alkatrészek .

 

 

Henger szettek , főtengelyek , hajtókarok , tűgörgős- kosarak , robogókhoz , motorkerékpárokhoz.

Német professzionális fék technológia motorkerékpár , robogó, Atv-quad , személyautó ,        super moto , cross valamennyi típusához.

 

Japán motorkerékpár ,robogó , jet , hajómotor alkatrészek. Dugattyúk ,dugattyú gyűrűk, hajtókarok, tűgörgős kosarak , szelepek , vezérmű tengelyek .

Gépműhelyünkben egyedi terveink alapján gyártunk kiegészítőket és egyéb alkatrészeket. Vásárlóink pozitív visszajelzései igazolnak minket hogy szükség van egyedi alkatrészek gyártására is. Tekintsd meg termékpalettánkat  vagy kérd ajánlatunkat ha a látottak felkeltették érdeklődésedet.

Teljeskörű alkatrészellátás: Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Keeway, Aprilia,Piaggio,Kymco,Tauris,Rieju . Gyári alkatrészek a legnépszerűbb márkákhoz.

A Polini motori spa egy tradicionális olasz gyár, mely piacvezető szerepet tölt be a robogó-motor tuning piacán. Ma már a Polini márka egy fogalom, ami köszönhető a magas műszaki szintű termékminőségnek az állandó fejlesztésnek, a versenysportban elért eredményeknek. És nem utolsó sorban a Polini jó hírnevének.

meteorpiston_logoMeteor-Dugattyúk A METEOR dugattyúk története közel fél évszázadra tekint vissza.
A gyárat 1952-ben alapították, akkoriban még kizárólag a kétütemű motorokra specializálódva. Az ezt követő évtizedekben a vezetők eltökéltségének köszönhetően folyamatos fejlődésen ment keresztül a vállalat, új termékcsoportokat fejlesztettek ki és az olasz piacon túl más európai országokban is elismert hírűvé váltak.

motocoyote_logo Cross Motor és robogó hajtókarok.

Moto Cross and scooter connecting rod.

 

kands_logoK&S teleszkóp,motor szimering szettek.

 

 

namura_logoNamura-Dugattyúk-Tömítések, Motocross,ATV,Jet dugattyúk,tömítés szettek.

 

marvingMARVING Minőségi kipufogórendszerek az olasz gyártótól. A MARVING dobok,rendszerek a legtöbb motorkerékpár,ATV és Maxi scooter típushoz elérhetőek.

 Minőségi gyújtógyertyák a világ vezető gyártójától. Termékeik megtalálhatók a minden napi felhasználók körétől a versenysporton át számos területen. 

 

apvg_logoAPRILIA, PIAGGIO, VESPA, GILERA.

Motorok, robogók teljes választékban.